Post by drescenttpelunbe on Feb 15, 2022 23:14:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Earn to Die 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Earn to Die 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک کلیدهای بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Earn to Die 2 2022 version ▞▞▞
عالی ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ستاره
برای چند سطح اول سرگرم کننده بود، سپس فقط یک جشن سنگ زنی است. اوه، و آن ماشینی که ساعت آخر را صرف حداکثر کردن آن کردید، نمیتوانید از بخش اول آن استفاده کنید، زیرا آنها یک ماشین جدید به شما میدهند تا آن را بچرخانید و به حداکثر برسانید. فقط یک بازی دیگر صعود به تپه، با پیشرفت کمتر.
داده های خود را هدر ندهید، این یک بازی خسته کننده است در تمام مراحل یکسان است، چیز جالبی نیست ...
من به بازی 5 ستاره می دهم چون شکستن زامبی ها بسیار خشمگین است من این بازی را خیلی دوست دارم
تا حالا. خیلی خوبه من با این بازی تازه کار هستم زیرا عنوان آن نشان می دهد که نسخه بعدی آن است. Tho آن را اثبات سرگرم کننده است. آیکونهای چرخاندن ماشین مدتی طول کشید تا به دست بیایند. که قطعا این را توصیه می کنم!
عالی بهترین بازی توی جهان از این بازی خوشم آمد نصب کنید هر کسی که این بازی رو کنه حالشو کنه
خوب پس من در ابتدا به این بازی امتیاز 4 ستاره دادم زیرا بدون تبلیغات بازی می کردم ... اما باید مشکلی ایجاد شده باشد زیرا من آن را در حدود ساعت 2 بامداد به وقت شرقی بارگذاری کردم بنابراین ممکن است تبلیغات برای من بارگیری نشده باشد. صبح من دارم تبلیغات abd ads تبلیغات را بازی می کنم ... آنها تبلیغات طولانی 30 ثانیه یا بیشتر هستند ... بنابراین یک ستاره از بین می رود ... من با رتبه 3 ستاره می روم ... من هنوز بازی را دوست دارم اگر چه...!
مشکلی نیست. خیلی تکراری تبلیغات سمی البته بازیهای رایگان دارای تبلیغات هستند، اما نمیتوانید روی برخی از آنها کلیک کنید. شما باید به زور بازی را ببندید. بسیار ناامید کننده. شرم بر توسعه دهندگان
قبلاً بازی سرگرم کننده ای بود ، هنوز هم یک بازی سرگرم کننده است اما تبلیغات آن را خراب کرد ، حتی اگر بازی تبلیغات نشان دهد مهم نیست اما اگر من 5-10 ثانیه تبلیغ کنم آزار دهنده می شود و هنوز راهی برای بستن آن نمی بینم. 30 ثانیه دیگر، یعنی در کل 30-1 دقیقه ساعت دارم
راه به بسیاری از تبلیغات (2 مورد کوتاه برای هر سطح) و بدون هیچ گونه پاداش برای تماشای آنها. بعد از 5 دقیقه بازی آزار دهنده می شود. نصب را لغو کنید و ادامه دهید
بازی عالی، تبلیغات اجباری بیش از حد. بعد از 3 یا بیشتر سطح اول، مجبورید هر یا دو دقیقه تبلیغات را تماشا کنید.
من واقعا همه چیز این بازی را دوست دارم. در ابتدا پیشرفت کندی دارد اما به تدریج سریعتر و سرگرم کننده تر می شود.
بازی استاندارد رانندگی-کشتن-زامبی ها به اندازه کافی مناسب، برخی چیزهای سرگرم کننده، انفجارها، فیزیک سرگرم کننده هستند - اما تعدادی نقص. بزرگترین نقص ها عبارتند از: 1. نمی توانید راه خود را از تبلیغات بخرید. بد نیست به برنامهنویسها چند دلار بدهم تا هر چند دقیقه یکبار تبلیغات را نبینند، اما این یک گزینه نیست. بنابراین من برای تماشای تبلیغات قطع می شوم. مزاحم. 2. مجبور به "ارتقا" به یک ماشین بهتر (گران تر) در هر سطح، که در واقع یک ماشین بدتر (کمتر سرگرم کننده) است تا زمانی که آن نیز ارتقا یابد. مزاحم. در حال حذف نصب
Earn to Die 2 Racerspil npek
بازیها واقعا سرگرمکننده هستند، ماشینها باحال هستند، زامبیها باحال هستند، رمپها خنک هستند، دو سقوط من وقتی بنزین تمام میشود، از تقویتکنندههایم استفاده میکنم، اما وقتی بنزینم تمام میشود جلوی جعبههایی که در اطرافشان دزدی شدهاند، تقویت میکنم و فقط آنجا بنشین و تقویت من را به هدر می دهد، آزاردهنده است به علاوه ارتقاها، پول بسیار زیادی دارد، پس شما فقط ساعت ها و ساعت ها آنجا می نشینید و کار می کنید و خیلی طول می کشد در غیر این صورت بازی خوب است اما در غیر این صورت یک بازی عالی است، اما فکر می کنم آنها باید آن را برطرف کند
بازی اولش خوبه حالا به نظر می رسد همیشه تبلیغات وجود دارد. فهمیدم باید بهشون نشون بدی، اما بیا. آنها همیشه آنجا هستند. همچنین، هنگامی که از ماشین آتش نشانی استفاده می کنید، توقف کنید. همیشه تقویت کننده را از دست می دهد. هیچ ترمزی برای آهسته رفتن وجود ندارد، بنابراین یا تقویت کننده را گم می کنید یا قسمت جلویی را به هم می زنید. خود را از سردرد نجات دهید و بازی دیگری را برای بازی پیدا کنید.
بازی به این صورت پیش میرود: یک سطح را با یک ماشین مزخرف شروع کنید --> آن را به حداکثر (یا حداقل تقریباً حداکثر) ارتقا دهید -> از سطح عبور کنید -> یک سطح جدید را با یک ماشین مزخرف جدید شروع کنید (نمیتوانید با قدیمی ها بازی کنید) --> تکرار کنید تا بازی را شکست دهید. همه خودروها احساس یکسانی دارند، همه ارتقاءها برای خودروهای جدید یکسان هستند، فقط زمان بیشتری طول می کشد تا پول آنها را دریافت کنید. اساساً یک سطح را شکست دهید، سپس دقیقاً همین کار را برای دیگران انجام دهید، تنها با تفاوت زمین و مدت زمان آسیاب کردن.
این یک بازی سرگرم کننده است، اما همچنین به اندازه زامبی های موجود در آن مرده مغزی است. اقتصاد بازی احمقانه است. شما با پرداخت صدها واحد پول برای ارتقاء شروع می کنید. به زودی میلیاردها دلار برای یک مجموعه لاستیک و سوخت پرداخت می کنید. پیشرفت بازی خسته کننده است. ابتدا یک وسیله نقلیه را به بهترین حالت ارتقا می دهید. سپس آن سطح را به پایان می رسانید و یک "وسیله نقلیه بهتر" جدید بدون ارتقاء دریافت می کنید. در کدام جهان، آن وسیله نقلیه کند و شکننده ارتقا نیافته بهتر از خودرویی است که به تازگی آن را بیرون آورده اید؟ هر سطح احساس می کند که بازی را از ابتدا شروع می کنید. به طور خلاصه: 1) تا جایی که می توانید رانندگی کنید، 2) هر بار سوم یک تبلیغ را تماشا کنید، 3) ارتقاء بخرید، 4) مراحل 1-3 را تکرار کنید تا زمانی که همه ارتقاها خریداری شوند، 5) از سطح عبور کنید، 6) تکرار کنید. مراحل 1-5 برای هر ده سطح. من از حالت داستانی استفاده کردم و انتظار داشتم بازی رایگان و سایر حالتهای بازی چیز بیشتری ارائه دهد. یک ناامیدی بزرگ بعد از فهمیدن اینکه همه چیز یکسان است اما حتی بیهوده تر. اگرچه، در بازی رایگان می توانید مراحل اولیه را با وسایل نقلیه بعدی بازی کنید. مشکل این است که برخی از وسایل نقلیه آنقدر بزرگ هستند که در تونل ها و غیره قرار نمی گیرند و بنابراین عبور از سطوح را غیرممکن می کند. بعد از حالت داستانی دیگر هیچ فایده ای برای پخش آن نمی بینم.
تمام سرعت و مشخصات خودرو یکسان است. واقعا خسته کننده و ناامید کننده است
بازی عالی! بازی بسیار سرگرم کننده برای بازی در هنگام حوصله.
من از آن لذت می بردم، اما بعد از آن تبلیغات بدتر و بدتر می شدند. حذف نصب شد.
اضافه کردن شیردوشی ارتقاء و سپس فشار دکمه بازی برنده. به نظر می رسد بهره وری سوخت از تعداد ارتقاهای شما ناشی می شود ... فشار ندادن پایه گاز در هنگام پایین رفتن از تپه باعث کاهش مصرف گاز نمی شود. بنابراین اگر میخواهید یک سطح را شکست دهید، باهوش بودن را فراموش کنید... فقط همه ارتقاها را بخرید. هر چند توهم بسیار هوشمندانه ای
من از بچگی عاشق این بازی بودم و هنوز هم هستم. کسب درآمد برای مردن به من کمک می کند روزهای سخت را پشت سر بگذارم، و من آن را دوست دارم. حتی در از دست دادن پدربزرگ و مادربزرگم به من کمک کرد. این بازی سزاوار 5 ستاره است و چیزی کمتر از آن، از شما برای ساخت این بازی متشکرم.
راهنما یک اشکال در حالت کاوش سطح 3 - 3 وجود دارد.
کمی چالش های فیزیکی خلاقانه عالی در حالی که زمین و سرعت یک وسیله نقلیه تمام زمینی را کنترل می کنید. از بین بردن زامبی ها و پیشرفت بیشتر برای به دست آوردن پول برای بالا و پایین رفتن بیشتر در جاده بسیار سرگرم کننده است.
من باید تبلیغات زیادی را تماشا کنم. من فکر می کنم این منصفانه نیست که شما نمی توانید ماشین قبلی خود را بعد از تمیز کردن یک مرحله داشته باشید. من به آن رتبه دو ستاره می دهم.
ده ثانیه رانندگی کنید، ارتقاء کوچک دریافت کنید، تبلیغ را تماشا کنید... تکرار کنید. من می دانم که اکثر شما عقب مانده ها به هیچ وجه به "گرافیک خوب" اهمیت نمی دهید... تا زمانی که رنگ ها و جلوه های صوتی زیبا وجود داشته باشد، بهترین بازی تا کنون است. یک ستاره برای شما پنجره لیس ها!
عالی حتما نصب کنید
این یکی از معدود بازی هایی است که به آن بازمی گردم. ساده و کمی کم رنگ است اما سرگرم کننده است. چالش در جایی عالی است که آنقدر سخت نیست که پیشرفت سخت و خسته کننده باشد، اما آنقدر آسان نیست که ارزشش را نداشته باشد. کنترل ها به راحتی قابل درک هستند و همچنین بسیار کاربر پسند هستند.
تبلیغات خیلی مزاحم هستند و اغلب به شما اجازه نمی دهند آن را ببندید یا دکمه بستن را مخفی می کنند. به طور کامل تجربه را خراب می کند.
بازی عالی، واقعا سرگرم کننده برای ارتقاء تمام ماشین ها و پیشرفت در کمپین. بزرگترین نقطه ضعف میزان تبلیغات است. در پایان هر بازی دیگری یکی وجود دارد که واقعاً بیش از حد به نظر می رسد. در غیر این صورت یک بازی واقعا سرگرم کننده است.
به من اجازه نمی داد بازی را به روز کنم مدام به من پیغام خطا می داد. بنابراین، من آن را برای مدتی گذاشتم و هنوز به من اجازه نمی داد بازی را به روز کنم. من سعی کردم بازی رو دوباره نصب کنم ولی الان دیگه حتی نمیتونم بازی رو دانلود کنم. این مدتی است که حداقل بیش از نیمی از سال در جریان بوده است.
این بازی بسیار سرگرم کننده است که من عاشق آن هستم که می توانید ماشین های خود را ارتقا دهید و زامبی ها را بکشید
زیبا، cliffhangers.. این حتی بهتر از اولی است، فقط یک چیز. CLIFFHANGERS! بیشتر نه! می خواهم ببینم بعد از رفتن او به آن کشتی باری چه اتفاقی می افتد! برای ETA3 باید همینطور باشد، اما آن را منتشر کنید تا دنیا ببیند! من playthrough ها را دیده ام و عالی است! لطفا اینگونه انجام دهید! با تشکر! NiSsAnGtRxD- پلیر کهنه کار ETA3
بازی فوق العاده ای بود تا اینکه گوشی من وقتی آپدیت شد آن را حذف نصب کردم و حالا فروشگاه اجازه نمی دهد دوباره آن را دانلود کنم
Wrestling Revolution Esportes rml
این یک بازی خوب است و همه چیز، اما اضافه ها، خدای عزیز، همیشه اضافه های 30 ثانیه ای غیر قابل رد شدن هستند و وقتی آنها تمام شد، شما را به اپ استور می برند، و مسیح که آزار دهنده است، اگر راهی برای لحن وجود دارد. را پایین بیاورید و اجازه دهید از افزودنی هایی که به طور جدی شگفت انگیز هستند بگذرم