Post by drescenttpelunbe on Feb 15, 2022 23:05:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter 2022 version ▞▞▞
Złe gry, zbyt ograniczona rozgrywka i irytujące. Pracuj nad tym ciężej
Świetna wciągająca gra.
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Árkádjátékok vks
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter ஆர்கேட் zva
Tyle zabawy... zaawansowani technicznie wrogowie. Tak fajnie!... Muzyka w tle, bardzo piękna... plus codzienne wydarzenia, czynią tę grę idealną.
Ładny
Mogłoby być lepiej
Gra jest niesamowita i niesamowita niż prequel. Ale w niektórych misjach, takich jak misja 18 i 22, występują błędy wizualne i graficzne. W misji 18, w orientacji poziomej, samolot na końcu zniknął w połowie ekranu telefonu podczas wznoszenia. Nie w tej misji, ale także w misji #5. A w misji #22 jest zły błąd wizualny, taki jak przejście "cienia" części robota. W niektórych misjach większość pojazdów zniknie z ekranu. Czy możesz naprawić te błędy?
Nieźle
Zenobiusz | Wiara Nadzieja Miłość nie umierają nigdy.
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arkádové qagr
Nienawidzę tej gry, dlatego nie mogę jej nawet pokonać
Gang Boxing Arena İdman scm
potrzebujesz więcej sceny, ale nie monre???
Gdzie jest moja gra? Zapłaciłem za pierwszy i teraz go nie ma. Jak możesz odebrać coś, za co ZAPŁACIŁEM?? MOD... Proszę odpowiedzieć i wyjaśnić to?
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter. Art In Games ... Galaxy Storm - Galaxia Invader (Space Shooter) ... Balls Bricks Breaker 2 - Puzzle Challenge.
Dla mnie petarda
Jak dotąd bardzo dobra grafika, ta gra jest na topie. Będzie fajnie, jeśli twórcy dodadzą trochę historii w tle😅
po godzinach szukania gry, w którą się wdaję. to byłaby ta, która uzależniła mnie od najbardziej pokręconej grafiki i była łatwa w obsłudze nawet dla takiego palacza jak ja hahaha \,,/\,,/
... smelnaci.7m.pl/taqudow/blazing-angels-2-secret-missions-of-wwii-pc- ... smelnaci.7m.pl/xenul/zz-street-fighter-ii-the-animated-movie-uncut
git jak ..uj
Pod wrażeniem ulepszenia, przełącznika tylnego pistoletu, grałem w atak z powietrza i jest to bez wątpienia lepsze... Ale proszę więcej broni to wszystko, o co proszę....
Jedna z lepszych jakie widziałem z tego gatunku!!!
Reklamy Google psują tę grę, nie można ich wyłączyć, a pokrycie ekranu gry zmieni ten widok, gdy reklamy znikną
Przyjemna i realistycznie trudna, możesz przejść tę grę, jest realistycznie trudna, nie lubię podobnych gier, takich jak #skyforce2, która staje się bardzo trudna, gdy robisz postępy, ze wszystkimi ulepszeniami, które zrezygnowałem na ostatnich kilku poziomach, ale ta gra jest inna, całkowicie grywalne i przyjemne
Świetna gra dla zabicia czasu, ale teraz jest do bani, na maksymalnym poziomie 20, wszystkie samoloty na maksa... Nie mogę już tego robić...
ta gra jest niesamowita
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter 아케이드 vrx
Proszę deweloperów o wprowadzenie większej liczby misji. Jest to jedna z najlepszych gier obecnych w sklepie Google Play we wszystkich aspektach. ☆ Niesamowita grafika ☆ Niesamowity efekt dźwiękowy ☆ Niesamowite ogólne wrażenia
To bardzo proste, grafika jest niesamowita, ale jest zbyt intensywna, za dużo stresu w sterowaniu.
Najlepsze symulatory lotu do gry samolotami na Androida
Tylko 22 poziomy 😠😠😠😠😠
Żadnych nowych etapów, żadnych nowych samolotów, żadnych nowych wrogów, żadnych nowych rzeczy, skończyłem grę dawno temu, ale nie ma już sensu w nią grać
Ładna grafika, ale po 5 poziomie trudno jest ukończyć grę. I trochę nagród za zakup kolejnego samolotu.
Dobra zabawa też w grze
Gra jest niesamowita. Coś pięknego.
Żadna inna gra jak ta. Trudne etapy. Zarobienie wystarczającej ilości gotówki na ulepszenie broni zajmuje trochę czasu. Największą skargą jest to, że możesz przegapić kolekcjonowanie gwiazdek i monet, które znikają z ekranu. Powinien być magnesem, który przyciągnie ich do Ciebie. Łatwo też stracić kontrolę nad samolotem na dole i na krawędziach ekranu telefonu. Prawdopodobnie najbardziej irytująca część projektowania gier. Ogólnie świetnie.
Tak sobie
Kocham to. Potrzebuje tylko więcej etapów i bossów
The description of AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter. Sequel wielokrotnie nagradzanej strzelanki powietrznej nowej generacji, z oszałamiającą grafiką 3D i
Gra zawiesza się na poziomie 5
ilikat
To moja ulubiona gra
AirAttack 2 9+. Art In Games. Designed for iPad ... Sequel of Award Winning next-gen top down air combat shooter with stunning 3D graphics and amazing
Fajnie się gra
Dobre
„to dobra aplikacja, ale dość szybko wyczerpuje baterię telefonu, więc nie pobieraj jej, to prawda”.
Szajsen
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter არკადული ngpi
Jedna z moich ulubionych gier! Bardzo lubię tę grę.
Ujdzie w tłoku
Zasadniczo twoja ręka zakrywa połowę ekranu smutno