Post by drescenttpelunbe on Feb 15, 2022 23:02:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšují zdroje ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Angela 2022 version ▞▞▞
Já ❤️ tato hra, ale nelíbí se mi, že kdykoli si koupíte facepainter, je to jen na jeden den.
My Talking Angela Tiny Puzzles
Je to dobrá hra. Jediné, co bych řekl, je, že to zabere spoustu času! Nedostaňte se do závislosti, protože to způsobí, že se dostanete do problémů a převezme kontrolu nad vaším životem. Vím, že to zní trochu přehnaně, ale když se stanete příliš závislými, může si to vybrat svou daň. celkově si myslím, že k je to boží hra a doporučuji ji pouze dětem jako jsem já.Dej na mou radu!! ☺😺
Tato aplikace byla dobrá a fámy nejsou pravdivé, neviděl jsem ani odraz, ale jediná věc, která je na tom špatná, je, když jsem ji hrál, pak mě náhodně vyhodil, takže jsem si myslel, že se to jen pokazilo nebo co, a zkusil jsem to znovu, ale nefungovalo to.
Je to...ok hra, ale opravdu strašidelná. Když jsem byl malý, hrál jsem starší verzi a bylo vidět něco v očích, já pořád vidím něco v očích, což je strašidelné. Ale myslím, že ten, kdo tuto hru vytvořil, to pravděpodobně udělal schválně, aby byla populárnější. Také to není dobrá hra pro opravdu malé děti, ve hře je násilí
My Talking Angela Hygge qrrw
Líbí se mi tato hra, stejně jako grafika je velmi zajímavá, ale nová aktualizovaná možnost je opravdu na hovno, myslím tanec, je opravdu velmi zvláštní, nelíbila se mi, nechci mít tanečnici a některé hry jsou velmi nudné, ale dal jsem čtyři 🌟 hvězdičky, protože tato hra je velmi zajímavá, dobrá grafika a také málo her zajímá, díky za přečtení.
Krocová
Jestli nám všem co to říkají že má Angela v očích kameru tak jste blbí má kameru a už jsem to hrála když jsem byla malá tak jsem si to vymazala . NEZTAHOVAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super hra ale mě se na té hře nelíbí že ta angela má v očích kameru
Minihra hry neustále visí!! Moje angela taky neroste do výšky! Je jí třináct, ale pořád vypadá jako dítě.😒😒 Neexistuje způsob, jak získat diamanty.💎😤 Kdykoli otevřete balíček nálepek, jsou to vždy duplikáty.
Cooking Tycoon Pro příležitostné hráče aekw
Hra super ale ty kameri jednu kameru jsem videla.😐😕
Hrál jsem tuto hru tolik a právě jsem ji přeinstaloval a veškerý můj postup ve hře je pryč? nebo mi to nedovolí připojit se k mému účtu Google. Jediný důvod, proč dávám špatnou recenzi. Prosím, pokud byste mi mohli pomoci obnovit nebo připojit, milujte to!
Koneckonců, aplikace "My Talking Angela" je druh "Tamagotchi" a photospace ... Stáhněte si hru mezipaměti a zkopírujte jej do SD / Android / OBB /
Jakože prostě stáhla jsem si hru abych se podívala jestli tam ty kamery opravdu jsou...po hodině pátrání jsem nic nenašla nevím co tedy řešíte...:/
Je to báječná hra, už i já když jsem byla malá, tak jsem ji hrála 🦋💖🥰👑
Pro bohy saaake se mi tato hra líbila, když jsem byl malý a rozhodl jsem se ji hrát znovu, hra je zábavná, ale zastavte prosím spamování reklam každým kliknutím
Není to hezké jako dárek, není tam žádný jackpot, pouze 1 diamant 😡
Skvělá hra👌za tu dlouhouuu dobu co mám tablet (kolem 7 let) se změnila ,hra mě doprovázela už skoro 7let a já ji za to moc děkuji. Hra se za tu dobu dost změnila ,ale ten princip je stejný. Už mi je 13 a hru moc nehraji ,ale pořád mi přijde fajn si ji na chvíli zahrát 😀
My Talking Angela Казуални inb
Stáhněte si Talking Angela na Samsung Hanging Apps. Hry ...
ve skutečnosti je tato hra docela úžasná, takže ano, dal jsem jí pouze 4 hvězdičky, takže jsem do této hry zamilovaný
je to hrozný zážitek stáhnout si svou mluvící Angelu, opravdu odpověděla ve 3 hodiny ráno, jeden z mých přátel to zkusil, je to skutečné, říkají mi, že jsem opravdu vyděšený
BOIII PLS ODSTRANIT CHAT BOX A MYSLÍM SI, ŽE JEJÍ OČI VIDÍM KANCELÁŘ NEBO MÍSTNOST NESTAHUJTE OK
Miluji svou mluvící Angelu! je to opravdu zábavné a minihry jsou fantastické! moje jediná věc je, že dosažení úrovně trvá věčnost a lektvar pro dospělé je 50 diamantů! jinak je to zábavné a zajímavé! a rodiče! pokud chcete, stačí otevřít aplikaci, jako když si vaše dítě nebude chtít čistit zuby, můžete říct Angele „vyčistěte si zuby, je to zdravé“, a když ji dáte svému dítěti, mohlo by poslouchejte, protože věří Angele! tak vyhraj/vyhraj!
Perfektní hra hodně mně baví ale ty reklamy mně štvou jinak supr .
líbí se mi to
Angela má v očích kameru a jednou sem viděla na youtube že jedna holčička něco řekla a Angela to řekla jinak a nějakej pán řekl že v angele a nebo v Tomovi a nebo všech takových věcí je kamera v očích a ta holčička hrála angelu a nikdo v ti angele ji volal
Actualidad iPhone je jedním z portálů s nejdelší španělskou historií o novinkách Apple, za kterým stojí více než 10 let a nabízí nejnovější zprávy o Apple a
Moc se mi to líbilo, ale měl jsem 2 problémy. Je tu spousta reklam! Mnohem víc, než když hra vyšla poprvé. Můj druhý problém je množství kožešinových variant. Myslím, že byste měli přidat kaliko, siamskou kožešinu a bílou a černou (obrácenou černou a bílou) kožešinu
My Talking Angela ; Velikost: 525Mb ; OS: iOS 10.0 a vyšší (iPhone, iPad, iPod) ; Interaktivní prvky: * Nabídka nákupů v aplikaci. ; Podporovaný jazyk: Spanish,
Dávejte si pozor..... Máte a gelu?? Tak muzete jit do tmi a zakrit si kameru a ten chacker vas neuvidi 🤫🤫🤫🤫🤫😉😉😉 skousel sem to a vislo mi to a angela se trochu mračila 🤫🤫😉😉
nemám slov pro tuto hru tato hra je úžasná 😍💙❤ Ale já chci fialové šaty, protože jsem BTS Army, tak nám prosím dejte fialové šaty 💜 prosím prosím 💜 💜 💜 💜 💜 💜 díky moc a tahle hra je skvělá díky moc
Tato hra je úžasná, když jsem smutná nebo naštvaná, hraju ji a cítím se. mnohem lepší