Post by drescenttpelunbe on Feb 15, 2022 22:55:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game 2022 version ▞▞▞
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game कैज़ुअल गेम fhj
تا کنون خیلی خوب. تفریح کردن فقط در اتاق دوم به همین دلیل است که هنوز ستاره نمی دهد. طراح گرافیک عالی کار عالی...
بعد از استراحت به این بازی برگشتم و برای بار دوم بیشتر از آن لذت بردم. نمی توانم توضیح دهم که چرا، فقط هستم.
عالی من خیلی از این بازی خوشم اومد 😙😄
این بازی بسیار آسان است و این بازی بسیار سرگرم کننده است و یک بازی پازلی است و بسیار جالب است بنابراین من به این بازی 5 ستاره می دهم.
این بازی به قدری زیباست که شما نیز این روز را دانلود کنید می توانید در این بازی وقت تلف کنید پس بازی بسیار زیبا این بازی را دانلود کنید
این بهترین بازی است که من یک بازی تزئین خانه می خواستم و این عالی است
Candy Puzzlejoy - Game Offline Santai lxj
من از این بازی بسیار لذت می برم. خیلی دوستش دارم. با تشکر
مطلقا عشق نمی تواند آن را پایین بیاورد در بسیاری از سطوح بهترین بازی که من بازی کرده ام
Horrible can't play pass 170
نمی توان از سطح 25 عبور کرد
خیلی ممنون از سازندش از این بازی خیلی خوشم اومد تازه هم من کار خونه هم خیلی دوست دارم بدم رو انجام بدم ✨👍
بازی هیجان انگیز
عاشق بازی هستید اما از اینکه اتاق جدیدی برای تزئین ندارید متنفر باشید. تمام سطوح و اتاق ها را تمام کردم. هنوز چیز جدیدی نیست. من مجبور به حذف نصب خواهم شد زیرا برای بیرون آمدن هر چیز جدیدی زمان زیادی طول می کشد.
گاهی سخت میشه در کل خوبه
بازی عالی! نه خیلی آسان نه خیلی سخت
بازی بسیار جالبی است اما برای رفتن به اتاق بعدی باید آن را دوباره نصب کنید
Mighty Party Nhập vai tcji
عاشق بازی بسیار سرگرم کننده است
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game कैज़ुअल गेम fhj
سلام خوبین بازی تون خیلی دوست داشتم ممنون 😘😍😘😍😘💚💖💚🧡💜💚💓💞💗💙💚
من دوست ندارم به من 1 ستاره بدهم زیرا برای من نصب نشده است
سلام این بازی خیلی عالیه حتما نصبش کنید
فعلا برای من نیست
این مورد علاقه من نیست اما از بازی کردن لذت می برم.
دیدنی است. من عاشق این واقعیت هستم که میتوانم آن را برای مدت طولانی ترک کنم و همچنان از سطح d که متوقف شدهام ادامه دهم، برخلاف بازیهای دیگر، مجبور نیستم از نو شروع کنم. مشکلی که من فقط دارم این است که آیتم ها بسیار گران می شوند و پاداش بازی های کوچک هنوز 600 است. امیدوارم شاهد تغییراتی در این مورد باشم. علاوه بر این، بازی فوق العاده است
من این بازی را خیلی دوست دارم. این سریع است، تزئینات متنوعی دارد و به جای تماشای تبلیغات، به اندازه کافی نوبت بازی می کنید.
در واقع من هرگز بازی را بازی نکرده ام و به آن امتیاز نداده ام زیرا هرگز آن را بازی نکرده ام، فقط بسیار مراقب هستم که دستم را برای انجام چه کاری انجام دهم متشکرم
بد نیست
بازی سرگرم کننده، رنگارنگ و سریع. عالی!
تاخیر برنامه و نه خیلی صاف. در حال حذف نصب
خیلی مسخرس😱
این بازی از همه بازی های خودش حتی کندی فراش (خب اگه اسمش چیز دیگه ایه ببخشید چون من اینجوری تمرین میکنمش ฅ^•چ•^ฅ
Candy Puzzlejoy: เกมไม่ใช้เน็ต ง่ายๆ axc
بازی کردنش خیلی سرگرم کننده است 👌 من عاشقش هستم 😍
جالب وعالی
بازی ناز. چگونه قرار است بعد از تکمیل اتاق اول در اتاق دوم حرکت کنید؟ پس از انجام 25/25 ماموریت در اتاق اول، بیش از 5000 سکه جمع کردم و نتوانستم بفهمم چگونه باید ادامه دهم. انباشتن سکه ها و عدم استفاده از آنها بیهوده است. حذف نصب شد.
این یک بازی خوب است اما در سطح 58 فقط 200 سکه نیاز به 2900 دارید تا وقتی به روز می کنید پاسخ شما را بخرید.
خیلی خوش گذشت
بد نبود 🤔
عالیه بازی خوبه ممنون از سازنده ش
سوسو
بازی آسان بسیار اعتیاد آور است
عالیترین بازی هست توی تمام جهان. 😘😘❤❤
خیلی دیر نصب میشه من ۱۷ دقیقه صبر کردم تا نصب شد تازه هنگ م میکنه دوتا ستاره کم میدم برای این دو دلیل *