(Android/iOS) Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano cheaty neobmedzené peniaze
Feb 15, 2022 22:49:55 GMT
Post by drescenttpelunbe on Feb 15, 2022 22:49:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neobmedzené peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano 2022 version ▞▞▞
Worsttttttttttt..... Nikdy nesťahujte 😤😤😡😡 Zaseknite sa miliónkrát....má tiež veľa chýb a závad!
Piano Fire: Edm Music & Piano મ્યુઝિક yxn
Veľa pravopisných chýb. Malé až žiadne mapy. Množstvo reklám. Hudba nie je taká skvelá. Mapy nie sú synchronizované s hudbou. Mapy sú príliš jednoduché.
Nemôžem dostať reklamy na hudbu
Toto je super hra, ale jedna vec je, že reklamy sa nezobrazujú vždy, keď kliknem na tlačidlo reklám, takže sa to pokúste vyriešiť, žiadny problém je to úžasná hra, táto jediná chyba, ktorú som v hre videl
Táto hra je najlepšia akú som kedy videla proste top hra❤️❤️💓
táto hra je úžasná a veľmi zaujímavá, ale myslím si, že piesne by mohli byť trochu dlhé, pretože sú veľmi krátke, ale táto hra je úžasná milujem ju
Milujem tú hru, je úžasná. Ale mám problém a nepáči sa mi to. Väčšina skladieb je pomalšia ako dlaždice a nezhodujú sa s týmito skladbami, skladby tiež zamrznú a vo väčšine prípadov sa vrátia späť začiatok, keď sa dlaždice stále pohybujú, čo nie je v poriadku. Bol by som rád, keby ste to opravili. Ďakujem.
Hudba je nanič. Čo sa stalo s klasickými normálnymi pesničkami?? Nie BS remixy
entire lifetime work (universal mix) version 2021
Táto hra je úžasná, ale má jeden problém, keď chceme novú hudbu, chceme dať body a musíme použiť aj dáta, je to dobrá hra
Naozaj milujem túto hru. Dokonca si myslím, že piesní je príliš málo. Rôzne scény sú krásne a milujem dotyk s chobotnicou. Tiež rád počúvam hlasy umelcov, aj keď spomalené. 💜💜
Album | Total Audio & Video
Toto bola vždy najlepšia klavírna hra, akú som kedy hral.. kým si mi nezobral toľko mojich obľúbených pesničiek... 😥😥😥 Naozaj sa mi nepáči nová aktualizácia..
Najlepšia verzia pre nový telefón, hladká a jednoduchá na poklepanie. Vytváram kanál na youtube, dúfam, že sa vám bude páčiť!!!!
Je to také relaxačné
Najlepšia hra na celom svete 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Super
<1f8LTjn:1f8LTjn:1f8LTjn> <1f8LTjn:1f8LTjn ...
Táto hra je veľmi super pretože tam trénujem rýchlosť a bavíme hlavne preto lebo mam veľmi rada hudbu 🎼🎵🎶
stiahnuť Piano Tiles: Magic Tiles Music Dance Game apk pre Android, Magic Tiles ... Piano Fire: Edm Music & Piano ... Piano Music Go-EDM Piano Games APK
Toto je veľmi pekná a upokojujúca hra, vďaka ktorej je môj deň oveľa lepší, ale dôvod, prečo som nedal 5 hviezdičiek, je, že hra je príliš jednoduchá a niekedy, keď píšem na dlaždice, nefungujú, ale celkovo je to takto veľmi pekná hra, pesnička je úžasná a rád ju hrám, keď sa nudím, šialený alebo smutný, skvelá hra na odbúranie stresu, ale prosím, urobte úrovne trochu komplikovanejšie, ďakujem veľmi pekne
Cena Netflixu je už dvakrát drahšia než Apple TV+
Myslím, že táto hra bude mať nejaké problémy. Veľa skladieb sa stratilo, je to chyba? (Moje peniaze a diamanty sú stále tam), ako napríklad Faded a akékoľvek iné. Je to ako kúzlo, všetko je preč! Ale piesne ako Monoday, Sky..... Prosím, skontrolujte to.
Táto hra je taká zábavná, že zlepšuje môj spev a je to taká úžasná aplikácia pre deti.
Yeh yeh nudné falošné piesne falošní ľudia falošní ľudia falošné hviezdy falošné prekliate peniaze falošné všetko hTe everthing
Tak veľmi milujem túto hru vrátane hudby, Boh žehnaj vášmu tímu za túto krásnu hru 😍😍😍
Označenie je nesprávne. Aspoň pre anime pesničky. Táto aplikácia sa mi páči, je jednoduchá a zábavná. Určite jednoduchšie ako Dream Piano. Ak ste nový, odporúčam vám najskôr vyskúšať toto a potom Dream Piano, keď budete dobrí.
Milujem túto hru, pretože mi veľmi pomáha upokojiť sa 💗💗
Veľmi dobrá hra, myslím si, že je lepšia ako magické dlaždice 3, nie je toľko reklám a nájdite si zábavnejšie ako beat fire, ale pridajte si možnosť stiahnuť si všetky skladby naraz a naďalej pridávať skladby
Práve som dostal túto hru. A začalo hrať, povedalo, že nanešťastie prestalo horieť na klavíri a je to také nepríjemné. Naozaj neznášam túto hru.
Hudba teší moje srdce a to znamená, že svet má túto hru a navyše ma učí hrať na skutočný klavír
Množstvo reklám je šialené... Pre recenzentov, ktorí tvrdia, že sú zvládnuteľné, NIE SÚ. Okrem toho sú to pravdepodobne roboti. Nehrajte túto hru, reklamy ju robia tak sakramentsky otravnou. Smh 🤦♂️
NAJLEPŠIA HRA VŠETKÝCH, ALE TÁTO HRA LEN PRE PROFESIONÁLNYCH HRÁČOV, AK STE PROFESIONÁLNYM HRÁČOM, HUDOBNÝM HRÁČOM NEZLYHAJTE, HRA SA MI PÁČI A AJ VY CHLAPCI XD😆
Takmer vaše - YouTube
Včera som si stiahol túto hru a hrám ju, pretože je to veľmi cool hra a zbavuje vás nudy, no skôr, ako som hru otvoril, stále sa zastavuje, nemôžem ju hrať. Rozhodol som sa preto hru odstrániť a nainštalovať, ale bohužiaľ sa vyskytol problém. Z čoho nemôžem nainštalovať hru, teraz sa cítim veľmi smutný, pretože ju nemôžem hrať, takže prosím opravte to buď je to chyba alebo problém
Myslím, že wow, táto hra je úžasná a chlapci, mali by ste ju skúsiť jednoducho stiahnuť a získate veľa skúseností
Chcem urobiť 3 minútový šach, toto mi v tom pomohlo (ďakujem.)
... EDM · Edmeades · edrill · Education · Educational · EducationHigh · Educator ... Physical · PhysioFitness · Physique · Physiques · pia · piana · piano
Fruit Block Friends Casual vaat
Dobre to súvisí✊🙂
Páči sa mi, ako vývojári hovoria: „Môžete, prosím, ohodnotiť našu hru vyššie, ak sa vám páči?“ Zatiaľ čo my si hru nemôžeme užiť kvôli reklamám, oneskoreniam a hlúpostiam
Hudba je taká zlá, nemôžem hrať inú hudbu, tá hudba je naozaj zlá. Hra je veľmi nudná.
Vneste túto funkciu do online hrania s priateľmi
Milujem túto hru a piesne sú tiež dobré, ale táto hra má príliš veľa reklám. Môžete s týmito reklamami niečo urobiť, ďakujem
Piano Fire: Edm Music & Piano Mūzika wlrq
Toto je najlepšia aplikácia na dlaždice, ale niektoré z mojich obľúbených skladieb nikde nenájdete, napr. Tiene, zmysel života, prosím, urobte s tým niečo
Je to nudné zakaždým, keď musím pozerať reklamy, ak chcem hrať ďalšiu fázu, ale je to v poriadku, že reklamy musia prestať😭🥺
Táto hra je taká zábavná a má skvelú hudbu. Napálila ma. Prial by som si robiť viac hier, ktoré napália ľudí