Post by drescenttpelunbe on Feb 15, 2022 22:40:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily’s Garden ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily’s Garden IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal glitch drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ Lily’s Garden 2022 version ▞▞▞
Nagyszerű grafika és történet. Nem kellene csillagokat használnia a karakterek közötti beszélgetéshez. Csak a díszítéshez kellenek rájuk
Lily’s Garden Слагалице bgv
Túl sok minden történik egyszerre ebben a játékban. Állandó előugró ablakok, véget nem érő mellékfeladatok, ikonok MINDENhol a képernyő körül, időzítők...és az örökké tartó párbeszédek, Jézus Uram. Nem, nem akarok Luke-kal inni egy kávét. Nem azért vagyok itt, hogy szerezzek egy kicsit D, csak próbálok pihenni és játszani. Hagyj békén fiú.
Nagyon szórakoztató játék/történet. Bárcsak ne fizettem volna semmit, és elkerültem volna azt a hülye jegesmedvét. Bárcsak lenne mód a kikapcsolására. NAGYON elvonja a figyelmet, és egyszerűen nem illik bele. Ettől eltekintve gonoszul szórakoztató volt eddig. Úgy tűnik, minden meccset meg lehet nyerni, így végül tovább lehet lépni, csak türelmesnek kell lenni és várni a könnyebb megoldásra. Okot ad a szünetre, lol
Évekig nagyon szórakoztató volt, de most elsötétül a képernyőm, amikor másnap megyek, így hetek óta nem tudok játszani. Remélhetőleg hamarosan megjavítják a játékot.
nagyon szerettem ezt a játékot de frissítés óta nem lehet belépni
Sok megállás, indítás és sapka a dolgok elvégzéséhez, ez a rész bosszantó, de a többi jó
Lily's Garden Réflexion mpr
Jó jàték elfoglal
Több mint 2 hete várom a frissítést.
Eleinte szórakoztató volt, de lehet, hogy túl öreg vagyok (57-koromhoz képest valóban fiatal) ahhoz, hogy túléljem a játékokat. Belefáradt, hogy 1-3 próbálkozás után nem szabadul meg minden kőtől
Nagyon jó játék addig,amíg el nem éred kb a 100-as pályát... Utána lehetetlenség megcsinálni a pályákat,kivéve,ha költesz rá valódi pénzt! Ez egy ördögi kör: Ahhoz,h tudj pénzt gyűjteni,meg kell csinálnod a pályát! De ahhoz,h a pályákat meg tudd csinálni,pénzt kell gyűjteni,h tudj venni életet,meg segítséget! "Egy szóval": Ha nem veszel a játékba valódi pénzért játékpénzt,kizárt,h megcsináld a pályát! 108-ig jutottam el,de odáig is kínkeservesen! Szószerint,már idegesített! Kuka! 😒
Régebben IMÁDTAM ezt a játékot, de hónapokig tartó játék után egy bizonyos ponton a szintek ismétlődnek. Szeretem a szezonbérlet funkciót, de elegem van abból, hogy újra ugyanazokat a pályákat játszom, és szó szerint napokat kell várnom a frissítésre. Kérem, javítsa ki, vagy sok idő és pénz elköltése után lehet, hogy törölnöm kell 😞
-10!!!! De muszaj volt bejelolnom 1 csillagot, kulonben nem engedi megosztani!!!! Ez én vagyok??? 3 hete szenvedek a 196-os palyaval.... tobbszor kimeritette a segitsegeket es NEM lehet megcsinalni... eddig tetszett... de le fogom torolni... mar felidegesit... es csak eroszakolja h vegyek segitseget... NOS , nem fogok...NE TOLTSD LE !!!
Nagyon csalódott vagyok. Vettem egy csomagot, amely kettős csillagokat, valamint lombikokat és rakétákat tartalmazott. Amint megpróbáltam játszani, az egész játék lezárult, és semmit sem kaptam az elköltött pénzért. Közvetlenül az idő lejárta után csodával határos módon újra elérhetővé vált. Azt is szeretné mondani, hogy már van egy gyorstöltőm, de nem engedem, hogy használhassam, és díjat is kapok érte. Még ha nem is létezik. Ne pazarolja a pénzt erre a játékra.
Lily's Garden Réflexion mpr
Ééééééééé
Imádtam ezt a játékot, de most folyamatosan lefagy. Nagyon ingerült vagyok, hogy ennyi időt töltöttem (6178-as szinten vagyok), és most nem tudok játszani. Szerintem törölni fogom.
Most kezdtem el játszani ezt a játékot, és biztosan szórakoztató. Több mint egy éve játszom ezzel a játékkal, először nagyon szerettem ezt a játékot, de meggondoltam magam. Ha szereted, ha minden nap fáj a fejed, játssz ezzel a játékkal. Már nem szórakoztató. Nos, még mindig elakadok napokig ugyanazon a szinten, nem szórakoztató többé, ideje egy új játékra. Bocsánat 😐
Remek játék, csak néha nem ad oda az érméket a videó megtekintése után.
Igazából szeretem ezt a játékot, de ha lv-vel játszom. 319, ismét, miután már átmentem, 3-szor eltávolítom. Használtam az érméimet és a boostereket, és ez a szint nem fog eltűnni! Folyamatosan megjelenik a Penny és Flo: Finding Home című játékhirdetés. Ha vége, nem megy vissza a Lily's Gardenbe. Kikattintok erről a képernyőről, aztán elölről kell kezdenem...🥴🥴🥴
Szeretem a játékot, de a 3 csillag egy kicsit sok mindenért, amit meg kell tennie, még egy csillag is, hogy beszélgessünk, hagyj egy kis szünetet, szeretem a játékot, mert szép beállításokat tudok létrehozni, és pihentető, de bizonyos szintek idegesítővé teszik. kezdj el 3-at kezdeni 1 kis projektet még mindig úgy gondolom, hogy a 3 csillag túl sok, és egyetlen csillagról sem lenne jó beszélni. A játékom most frissült, és most leragadt az egyik képernyőn, és nem tudok tovább játszani, azt hittem, kijavítottad az összes hibát. elfelejtett egyet kérem segítsen javítani
Élvezem a játékot, de sok pénzt költöttem rá, hogy szintet verjek. Ezért írtam ezt az értékelést néhány évvel ezelőtt. Valahányszor telefont váltottam, mindig visszakaptam a szintemet egészen mostanáig. Elölről kellett kezdenem a játékot, mert újra bejelentkeztem, és elvesztettem az összes munkámat. Valami kétezer-ötvenedik szinten voltam. Megnyertem a bírósági csatát, és segítettem Reginának felépíteni a házát. Nagyon fel vagyok háborodva ezen!!!!
Nem Tokot Ák Meni 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😠😠😠😠😠😬😬😬😬😬😬🌋🌋🌋🌋🌋🌋🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥💢💢💢💢💢💢💢💢💥💥💥💥 💥💥
Túl gyakran úgy tűnik, hogy néhány szint teljesen lehetetlen legyőzni az első 10-15 alkalommal, amikor megpróbálod, majd 18 szabad mozdulattal legyőzöd. Nem igazán szeretem az ilyen típusú játékokat, ahol állandóan ezeket a „megfelelő” játékokat csinálod, hogy előmozdítsd a történetvonalat.
Ez a kedvenc játékom, becslésem szerint az egyetlen ok, amiért 4 csillagot kapott, az az, hogy a frissítésekre várni kell. Köszönöm, azt is hálás lennék, ha a frissítések anélkül töltődnének be, hogy többször kellene töltelékes játékokkal játszani, miközben az alkalmazásra vár. Engedje meg, hogy letöltsem azt a frissítést, amelyről azt mondta, hogy eddig 4 alkalommal érhető el
Szereted a játékot, és elég gyakran kínálnak ingyenes lendületet és életet ahhoz, hogy egy tisztességes helyen segítsenek végigsétálni a történeten, de az utolsó frissítés után a játék minden szint után összeomlik. Egyszerűen nincs időm ehhez a türelmem. Azon gondolkodom, hogy teljesen abbahagyom
tūl nehezek a pályál èlvezhetetlen😡
Tiktokon van 😏
Szeretem a játékot de a 9 napnál az egyik játékot nehéz megcsinálni napok óta próbálok de még a közelébe se vagyok hogy sikerülne.
Kamu hogy 5 csillagot kapsz jutalomnak ha ertekeled a jatekot
Tetszik.
Valójában azt gondolom, hogy ez a játék nem arra van beállítva, hogy az ember elbukjon. Átlagos intelligenciájú vagyok, és úgy gondolom, hogy a nehézség pont megfelelő; nem túl könnyű, hogy ne szórakoztassam, és nem olyan nehéz, hogy pénzt kelljen költenem, hogy átmenjek a szinteken. Ha stratégiailag használod a boostereidet, a csillagaidat, az általuk adott ingyenes cuccokat és a jutalmadat, akkor pénzköltés nélkül teljesítheted a szinteket. Imádom a grafikákat. Az egyetlen kifogásom, hogy a történet pokolian unalmas. Néhány fejezet után abbahagytam az olvasást.
Elég jó
Szeretem az ilyen történetekbe csomagolt játékokat. A kirakós szintek elég összetettek és változatosak ahhoz, hogy ösztönzőek legyenek, de nem olyan kemények, hogy egy adott szint ellen vergesd a fejedet hosszú időkig. A játékon belüli vásárlási lehetőségek és a „reklámot néz” jutalmak olyanok, mint amit egy ingyenesen játszható játéktól elvárnék. A pályák játékmódja kényelmesen ismerős a többi lapkapáros játékból. A kivágott jelenetek meglehetősen érdekes mesét szőnek – határozottan a nőket célozzák meg. A karakterek kissé rajzfilmszerűek, de szórakoztatóak.
Általában szeretem ezt a játékot. Amit nem szeretek, az az, hogy lefagy, és újra kell indítanom, így elveszítem a varázsitalokat és a bombákat, amelyekre pénzt költöttem, mert jobban érdekli egy csomó akciós termék és a felbukkanó események, amelyek megzavarják a játszma, meccs. Hagyd abba a pénzem pazarlását, és hagyd abba az összeomlást.
Jó játék de miért kell naponta frissiteni
A legjobb játék amit valaha láttam! IMÁDOM!!!!!Mindenkinek ajánlom!
331 szinten áltam ott ragatam le teljesen . Elöre is köszönöm a választ.
Egész jó lenne, ha nem lenne kötelező a Facebook hozzá. Így töröltem.
Akadozik és nem annyira jó
Én nagyon szeretem a játékot. De már hetek óta nem tudom átvenni az 1504 pályát. És ezért már nem is játszom vele annyit mint az elején. Ha így marad nem játszok tovább!
A hang kicsit idegesítő, de szórakoztató a játék.
Ez egy nagyszerű játék, csak nagyon zavaros, amikor sztori módba kerül, úgyhogy csak átugorom.
Blockman Go Аркади mhq